Kategorier
Frisör

Magi hos frisör i Uppsala

Är du redo för en förändring? Då är det helt rätt val att besöka en frisör i Uppsala. De kan få dig att känna dig som en helt ny människa med självförtroende.

Iris kunde inte säga annat än att hon älskade sitt liv. Trots det kunde hon inte förneka att hon var väldigt trött. Med en sexåring, en treåring och ettåring i hemmet så var det minst sagt energikrävande. Hon hade mått bättre, så att säga.

Var det något Iris hade ändrat på, så var det att få lite egen tid och få känna sig som en människa igen. Det var just det hon skulle göra. Hon behövde fräscha upp sig och få känna sig som sig själv igen. Så Iris ringde till frisören och frågade om de hade en lång tid att reservera för henne.

Få tillbaka självkänslan hos frisör

Iris ville inte bara klippa håret. Det skulle även färgas. Helst ville hon ha en helt ny färg. Hennes egna fina råttfärgade hår hade växt ut sedan senaste färgningen. Frisören kom med idén att liva upp det med babylights över hela håret och såklart en nyansering för att få bort det råttfärgade, som Iris kallade det.

Frisyren skulle också ändras en del. Hon ville ha lugg och även klippa upp håret så det blev mer liv i det. Frisören visste direkt vad hon skulle göra och vad som kunde passa Iris. Att gå till frisör i Uppsala var det perfekta sättet för Iris att få känna sig som en människa igen med stort självförtroende.