Om oss

Välkommen till en sida som ska fokusera både på inre välmående och på yttre skönhet. Vi kommer att ge dig tips om hur du tar fram dina vackra drag och hur du kan agera för att ge den bästa versionen av dig själv – varje dag. Vi kommer att skriva om olika produkter, ge tips om makeup och om hur du exempelvis kan vårda din hud i syfte att reducera rynkor och åldrande.

Utöver detta så kommer du även att hitta kompletta fakta om olika skönhetsingrepp och behandlingar som går att genomföra. Rumplyft, ansiktslyft, botox, fillers, bröstförstoringar och hårimplantat – vi skriver om allt och går igenom priser, eventuella risker och vad man ska tänka på i övrigt.

Vi kommer även att skriva om träning, hälsa och inre välmående. Du hinner inte träna? Vi ska visa dig hur du ka implementera rörelse i din vardag och njuta frukterna av en sundare fysik. Vi rör oss mindre och det är farligt för både kropp och själ. Kost och mat spelar även det en stor roll i vårt mående. Här kommer du att få en massa recept och tips om billig, god och lättlagad mat som kommer att göra skillnad för hur du mår. Kort sagt: den här sidan ska få dig att må bättre och samtidigt också se bättre ut. Välkommen!